DINARI I ARIT DHE DËRHEMI I ARGJENDIT: ISLAMI DHE E ARDHMJA E PARASË Print
Books - Translations
Sunday, 29 Rajab 1431

Albanian Translation of : The Gold Dinar and Dirham, Islam and the Future of Money.

Translation contributed by brother Kastriot Gashi

Download : ~300Kb PDF